Om oss

Norwegian Seafood Trust er Sjømatbedriftene storsatsing innen sporing. Gjennom dette datterselskapet skal vi sammen med Atea og IBM tilby sporingstjenesten som det enkelte selskap kan benytte til blant annet markedsføring, analyse og dokumentasjon. Atea vil være leverandør og driftspartner av den tekniske løsningen. Dermed har vi sikret oss den aller beste leverandøren i markedet til å bistå næringen. Med denne satsingen ønsker vi å bygge et nasjonalt nettverk som er åpen for alle i næringen. Nettverket vil få et eget styre bestående av medlemmene for å utvikle og tilpasse løsningen næringens behov og krav.

Teamet

Vi er et sammensatt team av eksperter og teknologer med lang fartstid fra bransjen, som jobber for å øke verdien på norsk sjømat gjennom økt sporbarhet, åpenhet og effektive verdikjeder. Ta gjerne kontakt med en av oss dersom du lurer på hvordan vi kan hjelpe deg å øke verdien på ditt produkt og sikre kostnadsreduksjon gjennom bruk av ny teknologi.

 

Robert Eriksson

Robert Eriksson

Administrerende direktør

Mobil: 950 68 797
robert@sjomatbedriftene.no

Marte Lund Myran

Marte Lund Myran

Markedssjef

Mobil: +47 918 96 878
marte@norwegianseafoodtrust.no

Roy Angelvik

Roy Angelvik

Leder Atea Havbruk. Ansvarlig for alle teknologiske løsninger mot havbrukssektoren, inkludert Seafood Trust

Espen Braathe

Espen Braathe

Europasjef IBM Food Trust

Eugenie Bakous

Eugenie Bakous

Rådgiver Atea Havbruk 

Trond A. Henriksen

Trond A. Henriksen

Leder for FoodTrust og Blockchain for
Atea Group

Sondre Myrberg

Sondre Myrberg

Konsulent Atea Analytics Trondheim. Bygger integrasjoner og automatiserer uttrekk av data som skal lastes opp i Seafood Trust.

Geir Johansen

Geir Johansen

Strategisk rådgiver. Analyser av prosesser verdikjede. Ser på hendelsesregisteret i Seafood Trust og tilpasser dette til kunder.

Ola Haug Tørstad

Ola Haug Tørstad

Leder Atea Analytics Trondheim. Bygger integrasjoner og automatiserer uttrekk av data som skal lastes opp i Seafood Trust.

Kontakt oss

Personvern

3 + 7 =

Ta kontakt

Mobil

+47 918 96 878

Addresse

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim

Besøksadresse:

Dronningens gate 7, 6. etasje