Vet du CO2 avtrykket på maten din?
Tekst: Norwegian Seafood Trust v Marte Lund Myran
Dato: 23.09.2021
Å dokumentere co2 avtrykk blir stadig viktigere, dette må brytes ned per produkt og vises til forbrukeren.
Tar man ett stykke kjøtt og sammenligner det med fisk er det betydelige forskjeller i co2 og fotavtrykk, det er det mange forbrukere som ikke vet noe om.
Dette kan vi nå dokumentere på en god måte ved hjelp av sporingsverktøy og Kyst.no har skrevet e fin sak om dette
Tar man ett stykke kjøtt og sammenligner det med fisk er det betydelige forskjeller i co2 og fotavtrykk, det er det mange forbrukere som ikke vet noe om.
Dette kan vi nå dokumentere på en god måte ved hjelp av sporingsverktøy og Kyst.no har skrevet e fin sak om dette
Har du spørsmål knyttet til denne artikkelen?
Mobil: +47 918 96 878
E-post: marte@norwegianseafoodtrust.no
Ta kontakt
Mobil
+47 918 96 878
E-post:
Addresse
Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim
Besøksadresse:
Dronningens gate 7, 6. etasje