Vet du CO2 avtrykket på maten din?

Tekst: Norwegian Seafood Trust v Marte Lund Myran
Dato: 23.09.2021

Å dokumentere co2 avtrykk blir stadig viktigere, dette må brytes ned per produkt og vises til forbrukeren.
Tar man ett stykke kjøtt og sammenligner det med fisk er det betydelige forskjeller i co2 og fotavtrykk, det er det mange forbrukere som ikke vet noe om.
Dette kan vi nå dokumentere på en god måte ved hjelp av sporingsverktøy og Kyst.no har skrevet e fin sak om dette

Har du spørsmål knyttet til denne artikkelen?

Mobil: +47 918 96 878
E-post: marte@norwegianseafoodtrust.no

Marte Lund Myran

Markedssjef, Norwegian Seafood Trust

Ta kontakt

Mobil

+47 918 96 878

Addresse

Boks 639 Sentrum, 7406 Trondheim

Besøksadresse:

Dronningens gate 7, 6. etasje